OTKUP ZLATA 100% SIGURNO 100% NAJPOVOLJNIJE

Otkup dukata

Mali dukat / 3,49 gr./finoća 986
Otkupna cijena 230.00 €

Veliki dukat / 13,97 gr./finoća 986
Otkupna cijena 920,00 €

Dukat Akcija

Otkup zlata Zagreb
 
Kako do nas?
 
Poslovnica za otkup zlata na okretištu tramvaja
Savski most, Savska cesta 200a
 

 

pon-pet: od 09:00 - 18:00 h
subota:

   od 09:00 - 13:00 h 

nedjeljom i praznicima ne radimo

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Otkup zlata Zagreb

Ukoliko za Svoje Zlato pronađete veću Otkupnu Cijenu, mi Van nudimo 2 kn više po gramu!

Zlato

 
Kvaliteta zlata
Cijena po gramu
 • 8 karata (333)
 • 9 karata (375)
 • 10 karata (417)
 • 12 karata (500)
 • 14 karata (585)
 • 18 karata (750)
 • 20 karata (833)
 • 21 karata (900)
 • 22 karata (916)
 • 23 karata (986)
 • 24 karata (999)
 • 20.70
 • 21.40
 • 23.00
 • 25.00
 • 39,00
 • 50.00
 • 52.20
 • 58.20
 • 59.20
 • 64.20
 • 67.50
 

Srebro

 
Kvaliteta srebra
Cijena po gramu
 • 800
 • 900
 • 925
 • 950
 • 999 (granule)
 • 999 (poluge)
 • 0.30
 • 0.35
 • 0.40
 • 0.45
 • 0.60
 • 0.65

Sve cijene su podložne izmjenama bez prethodne najave ovisno o cijeni zlata I srebra na svjetskom tržištu.

Linkovi
Kupon za najpovoljniju otkupnu vrijednost zlata

Investicijsko Zlato..Dobra prilika ili Prevara ?

Da li je ulaganje u zlato dobra prilika i investicija ili možebitni promašaj ili loše ulaganje ?

Da li je sada pravo vrijeme za ovakvu vrstu ulaganja ili je to trebalo učiniti prije ,ili možda kasnije?

Na internetu možemo pronaći mnoštvo različitih tzv. savjetnika  , stručnjaka , analitičara ili tzv "brokera" i bivših "brokera" ,  koji  savjetuju što da učinite sa svojim novcem. Logično , možemo zaključiti ,da takvi tzv. stručnjaci,analitičari i "brokeri"ne mare za  financijsku budućnost svojih klijenata ,već im je bitna njihova zarada i njihova budućnost. Mnogi od njih će  savjetovati da je sada najbolje vrijeme da investirate u zlato . Neki će se usuditi čak izjaviti da je investicijsko zlato ,u koje ulažete novac, Vaš kapital. Neki idu tako daleko , da izjavljuju da ako sada kupite 1 kg čistog zlata za 350 000 kn , ono može narasti za nekoliko godina na 600 000 kn. Baš u ovoj 2020. godini kada je zlato raslo , mnogi koji su ga kupovali su na gubitku jer su kupovali po previsokim cijenama. "Stručni" savjetnici kažu da je ovo bila odlična godina za takve investitore.Što je van svake pameti, jer je vrijednosti njihovih zlatnih predmeta pala.  Ovo su vrlo opasni savjeti i nagovori na kupnju, koja vas mogu navesti na grešku , i na odluku da uložite svoj novac  u krivo vrijeme i na krivom mjestu.. Takvi "brokeri" zarađuju na Vama na razlici između kupovne i prodajne cijene , ne mareći da li to stvarno dobro za Vas i da li je pogodno vrijeme za  investiciju ili nije . To je kao da Vam agent za nekretnine savjetuje da kupite lijepi stan kada je cijena u usponu i kamate visoke(npr. trenutno 2500 eura m2). Ili kada Vam financijski savjetnik kaže da je stan ili kuća koju kupujete Vaše najveće ulaganje...Takav savjetnik, ustvari, ili ne zna ili laže.. Vaša kuća je vaš trošak ,a ne ulaganje . Da je ulaganje ,donjelo bi Vam novac . A pošto ne donosi novac , onda je trošak. Slično je  i sa zlatom , ukoliko na zlatu ne zaradite ili ono ne očuva vrijednost vaše imovine , ono može biti "mrtvi kapital" poput nekog zapuštenog , nekorištenog poljoprivrednog zemljišta kojemu cijena može pasti ili rasti.Ukoliko vas savjetuju da kupujete zlato jer će njegova cijena stalno rasti... znajte da Vas varaju i koriste Vaše neznanje, jer nitko nema kristalnu kuglu i ne može sa sigurnošću utvrditi što će se desiti u budućnosti. Takvo savjetovanje  i nagovaranje na kupovinu je vrlo opasno . Na Vama je da istražite i odlučite sami što ćete učiniti sa svojim novcem.

NAJPOVOLJNIJA PRODAJA DUKATA I ZLATNIKA.

Trgovci investicijskim zlatom i plemenitim metalima često izjavljuju da je zlato koje ste kupili Vaš kapital. Zlato je kapital jedino ako ste ga kupili za manju cijenu , a prodajete  za višu cijenu.Trgovcima je zlato kapital , a ne kupcima (osim ako ga prodaju po višoj cijeni nego su kupili). Zlato je Vaša imovina kojoj također može pasti cijena. Poznato je da se papirnatim zlatom trguje u količini 100 puta većoj nego što ima fizičkog zlata u stvarnosti. Tako da je cijena kojom se sada trguje investicijskim zlatom sklona manipulacijama i vrlo lako ,cijena zlata može ,po " direktivi" , nekim svjetskim političkim događajem ili slično , pasti. Većina savjetnika i tzv. " brokera" (broke, eng. Švorc, da znaju što rade ,ne bi se zvali Švorc :-)) ne želi Vam to reći jer zarađuju na kupoprodaji bez obzira da li je to ulaganje pametno za Vas ili nije .

ZLATO SE PRODAJE KADA JE CIJENA VISOKA , A KUPUJE KADA CIJENA PADNE. Naravno , ukoliko želite pokloniit investicijsko zlato (zlatnik , dukat ili zlatnu polugu )te Vam je poklon potreban odmah, nećete u obzir previše uzeti trenutnu cijenu zlata na svjetskom tržištu.

Što je investicijsko zlato ?

Po zakonu RH Prema odredbama članka 113. Zakona o porezu na dodanu vrijednost (Narodne novine broj 73/13, 99/13 - Rješenje USRH, 148/13 i 153/13 - Rješenje USRH) »investicijskim zlatom« u smislu tog Zakona smatra se zlato u obliku poluga ili pločica, težina koje su prihvaćene na tržištu plemenitih metala, čistoće jednake ili veće od 995 tisućinki, bez obzira je li predstavljeno vrijednosnim papirima ili nije, zlatne kovanice čistoće jednake ili veće od 900 tisućinki, iskovane poslije 1800. godine,koje trenutno jesu ili su bile zakonsko sredstvo plaćanja u državi podrijetla i koje se uobičajeno prodaju po cijeni koja ne prelazi više od 80% vrijednosti zlata na otvorenom tržištu, sadržanog u kovanicama, a koje se ne prodaju u numizmatičke svrhe.

Ovo znači da su certificirane investicijske poluge finoće 999.9 , i mnogi zlatniciinvesticijsko zlato . Ovo također znači , da se hrvatski prigodni  zlatnici i medalje ne smatraju investicijskim zlatom iako su finoće 900 ili više.

Investicijsko zlato je potrebno kupiti po cijeni , što bližoj burzovnoj cijeni zlata. Prigodni hrvatski zlatnici nisu isplativi jer ponekad dosežu cijenu duplo višu od cijene zlata. Hrvatski zlatnici i zlatne medalje, kao  što su "Krizma" , "Krštenje" , "Zagrebačka katedrala" itd. , nisu isplativi jer duplo premašuju burzovnu cijenu zlata , i kada ih prodajete ,dobivate duplo manje novaca nego što ste dali kada ste ih kupili (ukoliko cijena zlata ostane ista). Npr. zlatnik tj. zlatna medalja "Krštenje" težine je 3,49 grama i u sebi ima 3.44 grama čistog zlata jer je finoće 986 (98.6 postotno zlato.) Trenutno ju možete kupiti za 2100 kn , a istu količinu zlata možete dobiti ako kupite mali zlatni dukat za 1200 kn koji je iste težine , finoće i količine zlata  Ukoliko se odlučite za ulaganje u zlato poželjno je da kupite zlatnike manje težine i,koji su oslobođeni PDV-a. Manji zlatnici su poželjni jer ih možete unovčiti za manju količinu novca koji Vam u određenom trenutku može biti potreban. Također , nije bitno da li je zlatnik finoće 900 , 916 ili 986., jer pri kupnji se , svejedno , obračunava količina zlata u zlatniku. Tako npr., u ponudi imamo mali zlatni dukat Franz Joseph ( Franjo Josip ) i veliki zlatni dukat Franz Joseph . Možete ih kupiti na stranicama Mali Zlatni DukatVeliki Zlatni Dukat.

Za kupovinu  investicijskih zlatnika po najpovoljnijim cijenama posjetite stranicu Investicijsko  Zlato.

 
Kretanje cijena zlata Svjetska burza - prikaz cijena zlata automatski se osvježava
Otkup zlata cijena Otkup zlata cijena Otkup zlata cijena
Kretanje cijena srebraSvjetska burza - prikaz cijena srebra automatski se osvježava
Otkup srebra cijena Otkup srebra cijena Otkup srebra cijena

Otkup zlata

Zlato se smatra jednim od najboljih čuvara vrijednosti imovine. Zato je bitno imati što više informacija o otkupu zlata prije nego što svoje zlato ponudite za otkup. Kada nudite svoje zlato na otkup, potražite informacije na internetu koji nudi dosta informacija o otkupu zlata i kontaktirajte nekoliko otkupljivača zlata kako biste pronašli što bolju ponudu odnosno cijenu zlata. Na taj ćete način izbjeći neugodnosti i iznenađenja, a ujedno ćete steći znanje koje će vam omogućiti da svoje zlato prodate po optimalnoj cijeni.

Otkup zlata, Zlato otkup, Otkup zlata po najpovoljnijim cijenama

Otkup zlata - otkupni proces

Proces otkupa zlatnog nakita, takozvanog lomljenoga zlata je jednostavan. Trgovac ili osoba koja otkupljuje zlato će prvo provjeriti da li je zlato izvorno ili krivotvoreno. Zatim će ustvrditi oznaku čistoće zlata. (zlatni nakit se označava u karatima).

Na našoj internet stranici se možete informirati o trenutačnim kretanjima cijene otkupa zlata. Nudimo i kupon za najpovoljniju otkupnu vrijednost zlata.

Otkup zlata, Zlato otkup, Otkup zlata po najpovoljnijim cijenama

Procjena vrijednosti prilikom otkupa zlata

Posjetite našu poslovnicu za otkup zlata na Okretištu tramvaja - Savski most.
Potpuno besplatno i precizno obavljamo procjenu vrijednosti zlata i utvrđivanje čistoće zlatnih predmeta u svega nekoliko minuta.
Ukoliko imate isprintani kupon, garantiramo otkup zlata po cjeniku navedenom u tablici.

Otkup zlata, Zlato otkup, Otkup zlata po najpovoljnijim cijenama